вторник, 29 януари 2013 г.

Как да продаваме продуктите от ClickBank

ClickBank е чудесно място за начало онлайн търговията като партньор. Да се започне с ClickBank е лесно - посетете сайта и се регистрирайте за да получите своето ID ClickBank, чрез което ще промоцирате и продавате продуктите онлайн. За да спечелите ClickBank комисионна, вие ще трябва да популяризирате продуктите и да генерирате продажби. В следните стъпки ще ви покажа какво трябва да направите, за да започнете да продавате продуктите на ClickBank онлайн и да печелите добри доходи. Започнете да печелите пари онлайн още днес, като щракнете ТУК за регистрация.


1. Продавайте продуктите чрез статии за тях. 

Статиите са може би един от най-добрите начини да насочвате трафик към вашите оферти много начинаещи партньори започват от тук поради тази причина. Като цяло, всичко, което трябва да направите е да напишете статия от 400-600 думи, които разказват на хората повече за ползите от продукта, който се промоцира  След това, можете да изпратите вашите статии на специализирани директории като Ezine например, Go Artiles, buzzle, article alley и т.н. Вашият линк трябва да бъде включен, примерно в “ За автора ”, така че, когато хората четат статиите, те могат да кликнат върху линка и да посетят страницата на промоцирания продукт. Често пъти това води до реализиране на продажби.

2. Продавайте продуктите чрез социалните мрежи.

Използването на социалните мрежи като MySpace, Facebook, Twitter и т.н. е друг чудесен метод за генериране на ClickBank продажби. Тези мрежи са невероятен маркетингов инструмент, когато се използват правилно. Като пример, има много хора, които създават акаунти в Туитър, за да намерят приятели и съмишленици, които се интересуват от определени неща. Когато включвате промоционалната връзка в туитовете, имате много голям реален шанс да реализирате продажба и да създадете една целева група. 

3. Използвайте PPC сайтове и реклами за да продавате продуктите.

Умението как ефикасно да използваш PPC рекламирането за да продаваш продуктите на ClickBank е това, което прави хората като теб и мен успешни. Самотни родители, ученици, дори и възрастни хора генерират огромни доходи от дома си, посредством PPC рекламите. Една от най - добрите програми е Google AdWords, той като тя ще ви достави огромен и качествен трафик, стига да сте добре запознат как да я използвате. Другите, безплатните начини са така наречените Trafic Exchange Sites и безплатните регистрации в PTC сайтове, където можете да рекламирате вашите рекламни връзки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар