вторник, 29 януари 2013 г.

Какво е ClickBank?

Като нетуоркър е важно да бъдете запознати с партньорските програми и мрежи, които са достъпни онлайн. Без тях нямаше да има онлайн източници на доходи за нас. И така, какво общо има това с ClickBank?

Всичко можете да направите с ClickBank! Защо? Защото ClickBank е най - популярната патрньорска мрежа онлайн. И така, да отговоря на въпроса: “ Какво е ClickBank?” - ClickBank е партньорска мрежа. Това е най - точното обяснение за нея.

ClickBank е партньорска мрежа с над 100 000 филиали и 10 000 издатели. Така че, както можете да си представите този сайт е един от най - популярните, където можете да изкарате някой друг долар. Нещото, която определя ClickBank като уникална, е, че предлаганите продукти са изцяло цифрови. Предлага се всичко - от книги, софтуер, mp3, но няма нито един материален продукт / ако не броим физическият носител /. Също така ClickBank се е наложила и като стандарт, когато иде реч за партньорски програми.
За тези, които са начинаещи в онлайн продажбите, си позволявам да представя един бърз поглед на процеса и концепцията на ClickBank.

Има два начина да се присъедините към ClickBank - като издател или като партньор. Каква е разликата? Като издател, вие ще създавате собствени продукти, които ще се листват в ClickBank, а като партньор ще избирате продукти, които да промоцирате с цел продажба. Партньорите получават комисионна за всяка реализирана от тях продажба. Всъщност те управляват маркетинговия процес. Или накратко - издателят предоставя продукт, партньорът го продава, а ClickBank е посредника, който гарантира акуратността на взаимоотношенията между издатели и партньори.

Най - общо това е ClickBank. Естествено има още много други неща, които трябва да бъдат научени и разбрани, когато става въпрос за ClickBank и онлайн маркетинга, но като начало това е достатъчно.

И не забравяйте, ако тази статия ви е била полезна, да се абонирате за този блог. Така ще бъдете в състояние да се възползвате от всички безплатни инструменти и анализи за онлайн маркетинга.



1 коментар: